Tafels & Bureaus

Artikelen 1 tot 48 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Online tafels & bureaus bestellen bij Fooss

We scheppen niet graag op over ons online aanbod tafels en bureau’s. Maar laten we eerlijk zijn; het is een aanbod om trots op te zijn. Voor iedereen die op zoek is naar tafels of bureau’s die u niet ergens anders zal tegenkomen, is Fooss de plek om de inkopen te doen. Van de aluminium tafelbladen tot de modellen van kunststof. Fooss doet er alles aan om uniek te blijven. En u kunt daar van profiteren.

Tafels & Bureaus

Bent u zoekende naar een nieuwe tafel of bureau? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment aan tafels & bureaus. De producten in ons assortiment zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en zijn te verkrijgen in allerlei soorten, kleuren, maten en merken. Wij bieden alleen de producten aan waarvan wij weten dat de kwaliteit goed in elkaar zit. Als er iets is waar wij aandacht aan geven, is het wel kwaliteit. Bij Fooss willen we onze klanten alleen dat laten kopen, wat wij zelf ook in huis zouden willen hebben. De tafels en bureau’s die bij Fooss te vinden zijn, zijn van de hoogste kwaliteit.

Tafel en Tafelblad kopen

De allereerste tafels werden gemaakt door Egyptenaren en waren niets meer dan een stenen platform dat gebruikt werd om objecten van de grond te houden. Zij werden niet gebruikt om aan te zitten. Gelukkig zijn we hier niet blijven hangen. Ondertussen is een tafel een stuk meubilair dat in geen enkele woninginrichting ontbreekt en dagelijks wordt gebruikt. Tafels bestaan er in verschillende vormen, maten, stijlen en kleuren. Bij ons vindt u voor ieder interieur een tafel in onze brede collectie. Hierbij kunt u denken aan praktische eetkamertafels voor in uw eethoek, salon- en bijzettafels voor in de woonkamer, statafels en mooie vergadertafels. Daarnaast bieden wij losse tafelpoten en tafelonderstellen. Al onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en worden zorgvuldig afgehandeld. Doordat u niet gebonden bent aan de aanschaf van een complete tafel, maar ook onderdelen, kunt u ook in sommige gevallen een tafel zelf samenstellen. Bijvoorbeeld door een tafelblad met een andere poot te combineren. Wij hebben daarom al een unieke set combinaties voor u klaar staan. Maar zelf kunt u ook online een tafel kopen die u zelf heeft samengesteld met de onderdelen uit onze meubelwebshop.

Bureau kopen

Voor de inrichting van de studeer- of computermaker is, naast dat het moet passen bij uw interieur, functionaliteit erg belangrijk. Een praktisch bureau is hierbij een belangrijk meubelstuk. De meeste mensen werken lange tijden achter een bureau. Een comfortabele houding is hierbij erg prettig. Hierdoor wordt de kans op rug- en armklachten verminderd wat weer bevorderend is voor de productiviteit en concentratie. De bureaus die wij aanbieden voldoen aan ieder van deze criteria en zijn van stevige kwaliteit. Want een goed bureau waar u goed aan kunt werken is goud waard. Een kwalitatief bureau kan tientallen jaren meegaan. En daar wilt u toch ook wel wat extra aan uitgeven? Dat vinden wij dus ook. En daarom accepteren wij alleen bureau’s van de hoogste kwaliteit. Puur vakwerk zoals we het zelf zeggen. Naast tafels & bureaus bieden wij ook stoelen & krukken, verlichting, kasten, vloerbedekking & tapijten, woon accessoires, tuin- en terras meubilair en zitzakken. Heeft u vragen over een van de tafels of bureaus? Stuur een e-mail met vragen over onze tafels & bureaus naar info@fooss.nl. Of bent u al een stap verder en heeft u mooie tafels en bureaus gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de tafel of bureau van uw dromen en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.