Toont alle 9 resultaten

Online salontafels & bijzettafels bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze salontafels & bijzettafels? Stuur een e-mail met vragen over onze salontafels & bijzettafels naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie salontafel of bijzettafel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de salontafel of bijzettafel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Salontafels waren vroeger al een pronkstuk in het Nederlandse interieur. Naast dat de salontafel een prominente plek in een woonkamer in neemt, vormt het ook een visitekaartje waar aan gasten worden ontvangen. De keuze van dit meubelstuk is dan ook van grote importantie. Met de salontafel brengt u uw woningstijl over aan derden binnen uw omgeving. Bij Fooss kunt u uit een stijlvolle collectie salontafels kiezen om precies te vinden wat u zoekt.

Bijzettafels zijn meubelstukken die gebruikt worden om u te bedienen. Ze organiseren de ruimte om u heen zodat u een overzichtelijker interieur kunt hebben. Met een bijzettafel naast een lougestoel hoeft u niet meer op te staan om u glas drinken van de salontafel te pakken. Met een bijzettafel is deze gewoon binnen handbereik en kunt u met de minste inspanning uw dorst lessen. Tevens kunt u een bijzettafel plaatsen in uw leeshoek om een plek te creëren waar u uw boek op kunt plaatsen of rusten. In combinatie van een stijlvolle vloerlamp kunt u zich helemaal verdiepen in het verhaal van uw boek.

Soorten salontafels en bijzettafels

De salontafel en bijzettafel is een meubelstuk dat vroeger erg belangrijk was en veel gebruikt werd. Ondertussen zijn beide meubelstukken in hun terugkeer naar het hedendaagse interieur waardoor ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, vormen, kleuren en maten. Alle artikelen bestaan uit kwalitatief duurzaam materiaal. Bent u opzoek naar een rode, zwarte, kunststoffen of metalen salon- of bijzettafel? Dan bent u bij Fooss op het juiste adres.