Toont alle 16 resultaten

Online eetkamertafels bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze eetkamertafels? Stuur een e-mail met vragen over onze eetkamertafels naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie eetkamertafel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de eetkamertafel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Eetkamertafels zijn een belangrijk centraal orgaan binnen een woning. Aan dit meubelstuk verzamelt iedereen zich op een aantal momenten van de dag en bespreken de dag met elkaar tijdens een heerlijk ontbijt, lunch of avondmaal. De eetkamertafel is kortom de plek voor samenzijn met de familie of vrienden. Hiernaast bieden eetkamertafels nog veel meer functies voor uw woning, interieur en leven.

Aan de eetkamertafel nodig je kennissen, familie en vrienden uit om onvergetelijke herinneringen te delen en te creëren. Naast gezelschap met anderen zijn eetkamertafels voor een individu ook van grote waarde. De eetkamertafel is namelijk prima geschikt om op te werken, een krant te lezen, iets te schrijven of om even tot rust te komen. Aan de keuze van de juiste eetkamertafel komen dus redelijk wat overwegingen aan te pas. Fooss helpt u met deze overwegingen en biedt u dé eetkamertafel voor uw interieur.

De geschiedenis van de eetkamertafels

De eetkamertafel is natuurlijk een afgeleide van de algemene tafel. De tafel komt van origine uit Egypte. Deze tafels werden echter voor hele andere doeleinden gebruikt dan wat tot heden de standaard is. De tafel was in het verleden een stenen plateau en werd alleen gebruikt om objecten van de grond te halen. Tot op heden zijn er vele soorten tafels ontwikkeld zoals de eetkamertafel, maar ook de vergadertafel, bureau, salontafel en statafel zijn een afgeleiden van de eeuwenoude Egyptische stenen tafel.

Meer dan alleen eetkamertafels

Aan een eetkamertafel alleen heeft u niks, vandaar dat u bij fooss uit een breed assortiment eetkamerstoelen, en verlichting kunt kiezen om de rest van uw eetkamer stijlvol in te richten