Toont alle 27 resultaten

Online tafels & bureaus bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van de tafels of bureaus? Stuur een e-mail met vragen over onze tafels & bureaus naar info@fooss.nl.

Heeft u mooie tafels en bureaus gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de tafel of bureau van uw dromen en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Tafels & Bureaus

– Bent u zoekende naar een nieuwe tafel of bureau? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment aan tafels & bureaus. De producten in ons assortiment zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en zijn te verkrijgen in allerlei soorten, kleuren, maten en merken.

Tafels

De allereerste tafels werden gemaakt door Egyptenaren en waren niets meer dan een stenen platform dat gebruikt werd om objecten van de grond te houden. Zij werden niet gebruikt om aan te zitten.

Ondertussen is een tafel een stuk meubilair dat in geen enkele woninginrichting ontbreekt en dagelijks wordt gebruikt. Tafels bestaan er in verschillende vormen, maten, stijlen en kleuren. Bij ons vindt u voor ieder interieur een tafel in onze brede collectie. Hierbij kunt u denken aan praktische eetkamertafels voor in uw eethoek, salon- en bijzettafels voor in de woonkamer, statafels en mooie vergadertafels.

Daarnaast bieden wij losse tafelpoten en tafelonderstellen. Al onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en worden zorgvuldig afgehandeld.

Voor de inrichting van de studeer- of computermaker is, naast dat het moet passen bij uw interieur, functionaliteit erg belangrijk. Een praktisch bureau is hierbij een belangrijk meubelstuk. De meeste mensen werken lange tijden achter een bureau. Een comfortabele houding is hierbij erg prettig. Hierdoor wordt de kans op rug- en armklachten verminderd wat weer bevorderend is voor de productiviteit en concentratie. De bureaus die wij aanbieden voldoen aan ieder van deze criteria en zijn van stevige kwaliteit.

Naast tafels & bureaus bieden wij ook stoelen & krukken, verlichting, kasten, vloerbedekking & tapijten, woon accessoires, tuin- en terras meubilair en zitzakken.