Enig resultaat

Online statafels bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze statafels? Stuur een e-mail met vragen over onze statafels naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie statafel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de statafel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Statafels vormen een plek van gezelligheid en plezier in een huis, tuin of bar. Meestal vind men de statafel of bartafel in een bar of een evenement. Een plek waar men nieuwe personen ontmoet en oude kennissen tegenkomt. Het mooiste aan een statafel thuis is het feit dat u deze gezelligheid gewoon mee naar huis kan nemen. Tevens is het een heuse blikvanger in uw interieur en een multifunctioneel meubelstuk.

Een statafel brengt naast een ontspannen en gezellig sfeer ook extra ruimte om aan te staan of zitten met een mooie barkruk. Aan deze tafel kan gedronken worden tijdens een feest of als tafel waar u heerlijke gerechten voor vrienden of familie serveert als de eetkamertafel al bezet is. De statafel is erg nuttig als u niet al te veel ruimte heeft voor mensen om aan te zitten. De tafel kunt u kwijt in alle hoeken van uw kamer zonder dat het zijn functionaliteit en stijl mist.

Met een statafel brengt u een meubelstuk in huis dat hoge ogen zal vangen en voor alle doeleinden kan worden ingezet. In de online collectie statafels van Fooss vindt u de statafel of bartafel die u zoekt.