Toont alle 7 resultaten

Online vloerkleden & tapijten bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze vloerkleden & tapijten? Stuur een e-mail met vragen over onze vloerkleden & tapijten naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie vloerkleed of tapijt gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het vloerkleed of tapijt die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Vloerkleden & tapijten – Uw vloer geeft een bepaald karakter aan uw kamer. Met behulp van de kwalitatieve vloerkleden & tapijten van Fooss kunt u uw vloer stijlvol decoreren. Ons brede assortimenten aan recoloured tapijten en Rozenkelim tapijten zorgt voor vele keuzemogelijkheden waardoor u precies zult vinden wat bij uw interieur past.

Onze vloerkleden & tapijten zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, maten en vormen. U kunt uw kamer een minimake-over geven door een kleurrijk vloerkleed neer te leggen. Naast decoratie hebben vloerkleden en tapijten meer voordelen.

Naast een kleurrijke en gezellige vertoning brengt een vloerkleed ook comfort. Tevens dempt tapijt geluid en echo’s in de kamer. Een groter vloerkleed heeft de functie om groepen meubels bij elkaar te houden en te verdelen in een kamer. U kunt onze prachtige vloerkleden en tapijten prima combineren met een booglamp, salontafel of een van onze designstoelen.

Recoloured vloerkleden & tapijten

Op Fooss vindt u recoloured tapijten die zeer selectief zijn uitgezocht en naar Nederland zijn geïmporteerd. Recoloured tapijten zijn oude Perzische tapijten die gebleekt zijn en vervolgens een nieuwe kleur hebben gekregen. Zoekt u een tapijt met een klassieke uitstraling en een historische achtergrond? Dan zijn de unieke recoloured tapijten van Fooss iets voor u.

Rozenkelim vloerkleden & tapijten

Rozenkelim tapijten en vloerkleden kenmerken zich vooral aan kleurrijke bloemen op een donkere achtergrond. Ze worden geproduceerd in de noordelijke delen van Moldavië en zijn geweven van 100% schapenwol.

Naast vloerkleden en tapijten bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, verlichting, kasten, woon accessoires, tuin- en terras meubilair en zitzakken.