Toont alle 18 resultaten

Online bureaus bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze bureaus? Stuur een e-mail met vragen over onze bureaus naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooi bureau gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het bureau die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Bureaus

zijn niet meer weg te denken in een goede werkplek of kantoor. Een bureau is een tafel die vooral bedoeld is voor kantoorwerkzaamheden en alledaagse werkzaamheden. De vormgeving van een bureau is redelijk eenvoudig. Het is een vlak bureaublad die rust op vier of meer poten. Het bureaublad kan ook een hoekige vorm aannemen wat meer ruimte biedt en mooi in een hoek van een kamer/kantoor geplaatst kunnen worden.

Bij een bureau hoort natuurlijk ook een bureaustoel. Deze combinatie met is erg belangrijk om een gezonde houding aan te nemen tijdens het werken op het meubelstuk. De gezonde houding resulteert weer in een betere concentratie waardoor er meer werk verricht kan worden.

De bureaus op Fooss maken werken een stuk comfortabeler. De combinatie met een ondersteunende bureaustoel zal dit effect nog meer versterken. Richt uw werkplek nu in met een stijlvol en praktisch bureau uit onze online collectie bureaus op Fooss.