Toont alle 38 resultaten

Online designstoelen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze designstoelen? Stuur een e-mail met vragen over onze designstoelen naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie designstoel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de designstoel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Designers hebben zich in de loop der jaren flink uitgeleefd op onze bekende zitmeubel wat gezorgd heeft voor veel bijzondere stoelen. De eerste design stoel stamt uit 1860. De Zwitserse broers Thonet ontdekten en manier om hout te buigen door het onder hoge druk nat te maken, waarna deze in een mal droogden en unieke vormen kregen. Hedendaags worden nog steeds veel nieuwe design stoelen ontworpen. Met een design stoel neem je niet een meubelstuk in huis, maar een echt kustwerk die iedereen opvalt en altijd een gespreksonderwerp zou vormen in de huiskamer.

Design stoel kopen

zijn geen alledaagse meubelen. Design maakt een stoel bijzonder mooi. Door deze eigenschap vallen ze op en passen ze goed bij een modern interieur. Sommige design stoelen worden zelfs tentoongesteld in musea, zoals de in het museum MoMa in New York. De design stoel is flink in opmars, dit heeft het te danken aan de sfeer die het toevoegt aan een woninginrichting door de bijzondere vormgeving en mooie kleuren.

Design stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, vormen en kleuren maar bezitten ieder het prachtige excentrieke uiterlijk. Hierdoor kunt u ieder interieur een speciaal tintje geven. Een van deze eye catchers is de Egg design chair die zich kenmerkt doormiddel van een (de naam verklapt het al) eivormig design. Onder de juiste verlichting (bijvoorbeeld een vloerlamp) zullen deze kuip stoelen een unieke indruk brengen in uw wooninterieur of kantoor.

Voor wie liever wilt relaxen in een fauteuil of loungestoel dan is er tussen de design stoelen genoeg keuze uit prachtige exemplaren. Onze collectie bestaat alleen maar uit artikelen die vervaardigd zijn uit hoogwaardige materialen. Of u nou op zoek bent naar stoffen, leren, of kunststoffen of metalen design stoelen, Fooss heeft het allemaal in de online collectie design stoelen.

Met een design stoel neemt u niet alleen een leuke meubel in huis, maar een kunstwerk die uw gehele interieur een uitstraling zal geven. Een design stoel zal altijd een gespreks onderwerp zijn in uw woonkamer. Het apparte en verfrissende ontwerp springt in het oog bij iedereen. Heerlijk zitten op uw eigen desig stoel met een goed boek in uw handen, of in gezelschap borrelen met kennissen of familie. Laat een frisse nieuwe wind door uw interieur of maak uw collectie compleet met de prachtige design stoelen van Fooss.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over onze design stoelen kunt u terecht bij onze klantenservice. U kunt hiervoor een mail met uw vraaf of opmerking sturen naar info@fooss.nl. Ons team zal u graag te woord staan en zo snel antwoord geven op uw vraag of opmerking over een design stoel