Toont alle 24 resultaten

Online bureaustoelen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze bureaustoelen? Stuur een e-mail met vragen over onze bureaustoelen naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie bureaustoel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de bureaustoel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Bureaustoelen zijn geen saaie meubelstukken. De stoelen passen prima in de werk- en thuisomgeving De bureaustoel heeft haar opvallende design te danken aan de enkele poot die uitmond op 4 of 5 horizontaal geplaatste poten waar vaak wieltjes aan gemonteerd zitten. Ook zijn er typen die meer op een normale stoel lijken en op 4 poten rusten. De stoelen zijn vaak verrijdbaar en zijn voorzien van een draaibaar zitvlak. Voor verlichting van uw werkplek of computer tafel kunt een tafellamp op het blad plaatsen.

De regleerbare ergonomische bureaustoelen zijn gemaakt om de juiste ondersteuning te bieden voor zowel de onder- als boven rug en de armen. Hierdoor zijn de stoelen prettiger om er een langere tijd comfortabel op te zitten. Al onze bureaustoelen zijn voorzien van armleuningen en hebben een in stof of leer bekleed zitvlak. De armleuningen voorkomen overbelasting van de armen en schouders en zijn vaak ook in hoogte verstelbaar. Een goede bureaustoel versterkt en ondersteund het lijf wat zich uit in een verbeterde concentratie en dus een prettigere werkomgeving creëer in combinatie van een bureau.

Bureaustoel kopen

De bureaustoelen van Fooss bezitten veel functies en zijn geschikt voor iedereen. Of u nou op zoek bent naar stoffen, leren, of transparante bureaustoelen, Fooss heeft het allemaal in de online collectie bureaustoelen.

 

 

 

Design bureaustoelen speciaal voor jou

Wij bieden je hier de perfecte bureaustoel aan. Als je lange dagen maakt op kantoor zijn onze bureaustoelen perfect voor op je werkplaats. Ze bieden een comfortabele zitting voor zowel de rug, de schouders en de nek. Dankzij onze stoelen kom je met gemak de dag door. Je kunt ze natuurlijk ook thuis op je eigen kantoor gebruiken. Deze design stoelen zorgen voor een trendy en moderne uitstraling en zullen je inrichting of werkplaats verrijken.

 

Product

Wij bieden je verschillende soorten en maten bureaustoelen aan. Er zit vast een bureaustoel tussen die aan al je wensen voldoet. We hebben rollende en staande stoelen en ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Onze favoriet is de Anemona bureaustoel. Deze design stoel voorziet van alle gemakken en is van leer gemaakt. De hoogte, hoofdsteun, armleuningen en rugleuning zijn allemaal te verstellen.

 

Contact

Als je vragen hebt over de modellen, het assortiment of heb je op- of aanmerkingen, dan helpen we je graag verder. Wij vinden het belangrijk om je goed van dienst te zijn. Je kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. Wij zijn van maandag tot en vrijdag tussen 9:00 tot 17:00 te bereiken. Als je een e-mail stuurt, zullen wij je zo snel mogelijk een bericht terug sturen. Verder informatie vind je bij de klantenservice.

Hier vind je de mooiste design bureaustoelen voor een lagere prijs. Er zit altijd een stoel bij die aan al je wensen voldoen. De bureaustoelen kunnen in hoogte worden versteld en de meesten kunnen makkelijk worden rondgereden. Deze stoelen bieden de optimale steuning zowel voor de rug als voor de armen. Langdurig zitten op het werk kan leiden tot lichamelijke klachten. Onze stoelen voldoen aan de eisen die dit moeten voorkomen. Wij bieden je verschillende modellen en kleuren en de stoelen hebben een lange levensduur.