Resultaat 1–24 van de 138 resultaten wordt getoond

Online loungestoelen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze Lounge stoelen? Stuur een e-mail met vragen over onze Lounge stoelen naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie Lounge stoel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de Lounge stoel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Lounge stoelen kennen een redelijk korte geschiedenis. Het eerste ontwerp komt uit 1956 genaamd de Eames Lounge Chair. Deze eerste lounge stoel is ontworpen door Charles Eames en zijn echtgenote. De lounge stoel ontwikkelde zich toen snel tot een statussymbool. Tegenwoordig is de lounge stoel een meubelstuk van grote klasse en comfort.

Loungestoel kopen

Tussen de lounge stoelen vindt u zowel kuipstoelen, design stoelen als fauteuils waar je heerlijk ik kan wegzakken. De lounge stoel is comfortabel en biedt een goede ondersteuning van het gehele lichaam. De stoelen passen prima in de woonkamer, slaapkamer en werkplek. In combinatie van een vloerlamp kun je een aangename lees hoek maken.

Een lounge stoel maakt het leven een stuk comfortabeler en staat goed in je interieur. In deze categorie vind je stoelen in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Zo heb je witte, zwarte, oranje, rode en grijze lounge stoelen. Via Fooss kun je eenvoudig en snel de online de loungestoel vinden in onze online collectie lounge stoelen.