Toont alle 38 resultaten

Online barkruk bestellen bij Fooss

Heeft u een mooie barkruk gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de barkruk die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Barkrukken zijn gezelligheids meubels en kunnen eigenlijk niet alleen staan. Het mooiste is om ongeveer 3 á 4 barkukken om een statafel of bartafel te plaatsen om de ware essentie eruit te halen. Barkrukken nemen veel ruimte in beslag en zijn een goed alternatief voor stoelen als er veel visite op bezoek is. De barkrukken bij Fooss zijn in diverse stijlen, maten en kleuren verkrijgbaar. Of u nou op zoek bent naar een barkuk met een lang rugleuning of een barkruk zoekt met een voetsteun. In onze online collectie zult het zeker vinden. Sommige barkrukken zijn in hoogte verstelbaar en geven net dat beetje speling die nodig is om comfortabel aan een bar of statafel te kunnen zitten.

Barkrukken vragen weinig ruimte en creëren een informele sfeer. Barkrukken kenmerken zich in eerste instantie door het hoog liggende zitvlak en de comfortabele voetsteunen. Dit unieke karakter maakt ze geschikt voor thuis in de keuken, aan uw kookeiland of bar. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor buiten als het mooi weer is, bij bijvoorbeeld een statafel tijdens een smakelijke barbecue.

Barkrukken bestaan in verschillende stijlen, formaten en kleuren. Zo is de barkruk te verkrijgen met een rugleuning voor extra ondersteuning van de rug, vervaardigd uit metaal en in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan een barkruk voor verschillende doeleinden gebruikt worden wat het een allrounder maakt in het zitmeubilair.

Om prettig te kunnen zitten is de hoogte van de barkruk en de ruimte tussen het zitvlak en het bar blad erg belangrijk. Deze ruimte mag maximaal 30 cm zijn voor een comfortabele zithouding. Sommige barkrukken zijn voorzien van een gasveer waardoor ze in hoogte verstelbaar zijn.

Barkruk kopen

Fooss biedt verschillende krukken aan in talloze kleuren. Of je nou op zoek bent naar een witte-, zwarte-, of gekleurde barkruk. Bij Fooss kun je deze allemaal online bestellen.

Met een barkruk neem je de gezelligheid van een bar of club mee in de woonkamer. De lengte van deze zitmeubel maakt het erg comfortabel om op te zitten. Tevens zorgen de vormgeving van barkrukken ervoor dat ze erg ruimtebesparend zijn. Het is daarom een ideale oplossing als er veel gasten op bezoek komen. Lekker borrelen of oude verhalen opdoen met vrienden. De barkukken kunnen prima buiten geplaatst worden, zodat er in het mooie weer ook nog genoten kan worden van de veel gezellige functionaliteiten die barkrukken hebben. De barkrukken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn soms verstelbaar in hoogte zodat de juiste zitpositie gecreëerd kan worden. Tevens zijn sommige barkrukken voorzien van een handige voetensteun waarop de voeten kunnen rusten. Geef uw interieur een leuke en gezellige uitstraling met de diverse barkrukken van Fooss.

 

Barkrukken bij eetkamerstoelenshop

Barkrukken bij ons zijn er in veel verschillende vormen, van design barkrukken tot aan zeer chique barkrukken. De barkruk is echt een hebben ding geworden in de Nederlandse huishoudens. De barkrukken zijn uitermate geschikt voor aan de keuken tafel of voor aan het kookeiland. Het heeft een design rijke uitstraling. Door onze ruime assortiment heeft u keuze genoeg. Kleur, vorm, materiaal u komt bij ons niet te kort als het gaat om barkrukken.

 Barkruk kopen en gratis verzending?

Wanneer u een barkruk koopt is het fijn als het product op tijd aankomt en de verzending ervan niets kost! Bij eetkamerstoelenhop.com kunt u barkrukken bestellen via onze veilige betaalsystemen, door goede afspraken met de leverancier verloopt de levering super snel. Wanneer het gaat om een barkruk van 50 euro of van 250 euro de verzending blijft gratis.

Barkruk van vroeger en nu

Vroeger hadden de mensen meer tijd om heerlijk naar de kroeg te gaan en daar stond de houten barkruk. Deze kruk was het gezicht van de kroeg. Dit is de reden waarom wij nog steeds een affiniteit hebben met barkrukken. Echter door ons drukke leven kunnen wij minder vaak naar de kroeg en de barkruk is in een nieuw jasje gegoten, waardoor het erg trendy is om een barkruk in huis te hebben.

Barkrukken: dé zitmeubel met hoogte. Barkrukken vragen weinig ruimte en creëren een informele sfeer. Barkrukken kenmerken zich in eerste instantie door het hoog liggende zitvlak en de comfortabele voetsteunen. Dit unieke karakter maakt ze geschikt voor thuis in de keuken, aan uw kookeiland of bar. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor buiten als het mooi weer is, bij bijvoorbeeld een statafel tijdens een smakelijke barbecue.

Barkrukken bestaan in verschillende stijlen, formaten en kleuren. Zo is de barkruk te verkrijgen met een rugleuning voor extra ondersteuning van de rug, vervaardigd uit metaal en in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan een barkruk voor verschillende doeleinden gebruikt worden wat het een allrounder maakt in het zitmeubilair.

Om prettig te kunnen zitten is de hoogte van de barkruk en de ruimte tussen het zitvlak en het bar blad erg belangrijk. Deze ruimte mag maximaal 30 cm zijn voor een comfortabele zithouding. Sommige barkrukken zijn voorzien van een gasveer waardoor ze in hoogte verstelbaar zijn.

Fooss biedt barkrukken aan in talloze kleuren. Of je nou op zoek bent naar een witte-, zwarte-, rode, of gele barkruk. Bij Fooss kun je deze allemaal online bestellen.

Met barkrukken neem je de gezelligheid van een bar of club mee in de woonkamer. De lengte van deze zitmeubel maakt het erg comfortabel om op te zitten. Tevens zorgen de vormgeving van barkrukken ervoor dat ze erg ruimtebesparend zijn. Het is daarom een ideale oplossing als er veel gasten op bezoek komen. Zet de barkrukken aan een mooie bartafel of statafel en de gezelligheid kan beginnen. Lekker borrelen of oude verhalen opdoen met vrienden. De barkukken kunnen prima buiten geplaatst worden, zodat er in het mooie weer ook nog genoten kan worden van de veel gezellige functionaliteiten die barkrukken hebben. De barkrukken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn soms verstelbaar in hoogte zodat de juiste zitpositie gecreëerd kan worden. Tevens zijn sommige barkrukken voorzien van een handige voetensteun waarop de voeten kunnen rusten. Geef uw interieur een leuke en gezellige uitstraling met de diverse barkrukken van Fooss.

Voor vragen en opmerkingen over de barkrukken van Fooss kunt u terecht bij onze klantenservice. U kunt ons bereiken door een mail, met uw vraag of opmerking over een van de barkrukken, naar info@fooss.nl te sturen. Ons team staat u graag te woord en zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden.