Toont alle 3 resultaten

Online Booglampen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze booglampen? Stuur een e-mail met vragen over onze booglampen naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooi booglamp gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het booglamp die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Booglampen

zijn momenteel zeer populair en daarom biedt Fooss een groot assortiment mooie en betaalbare booglampen aan. Booglampen zijn stijlvolle lampen die grote ruimtes kunnen verlichten zonder veel ruimte in beslag te nemen. De design booglampen vallen op omdat designers er helemaal in op gaan. Met licht kunnen namelijk makkelijk creatieve ontwerpen gemaakt worden.

Booglampen, van vuur naar lamp

Van oudsher was vuur de enige lichtbron in de woning. Deze kwam vaak voor in de vorm van een kaars of olielamp. De industriële revolutie bracht een flinke opmars aan kunstmatig licht. Het oh zo bekende peertje dat hedendaags nog licht biedt in vele huishoudens is gedurende deze tijd ontwikkeld. De booglamp kwam pas veel later en is sindsdien een must have verlichting in ieders interieur.

Zowel bij uw eetkamerstoelen als bij uw salontafel. Je vindt zowel booglampen small, xl en xxl, waardoor er altijd één bij zit die mooi in uw design past. Door de toename van de populariteit zijn er veel varianten leverbaar: zowel retro en flos arco booglampen design, klassieke met een stoffen kap als design booglampen met een marmeren voet. Als u voldoende licht wilt van een lamp die weinig ruimte in beslag neemt en niet in de weg staat is een booglamp ideaal.

 

U bevindt zich in de categorie booglampen. Wij bieden u prachtige design booglampen in diverse uitzonderlijke uitvoeringen. De booglamp is op het moment uiterst trendy! Wij vernieuwen dan ook regelmatig ons assortiment zodat, u voorop loopt op de nieuwste verlichting trends. U kunt bij ons booglampen kopen in verschillende kleuren & maten. Een voordeel van de booglamp is dat het een uitermate praktische lamp is en dus ook geschikt voor de wat kleinere ruimtes of als u uw interieur regelmatig veranderd. U kunt de booglampen bij ons online bestellen in verschillende prijsklassen. U koopt bij ons al een sfeervolle booglamp voor maar, 39, –

De allereerste booglamp

De booglamp was de eerste vorm van verlichting. De booglamp werd in 1814 ontwikkeld door Sir Humphry Davy. Toen der tijd was de booglamp vooral geschikt voor de verlichting van straten en terreinen buitenshuis. De lamp werkte toen alleen nog op elektriciteit.

Booglampen van tegenwoordig

heb je dus moderne design booglampen om bijna elke ruimte in je woning of op kantoor te verlichten. Wij hebben de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet. Wij zijn de goedkoopste! Als u uw design booglamp online koopt op verlichtingstore.com wordt uw bestelling vanaf 75, – vrijblijvend gratis bezorgd. verlichtingstore.com is 24/7 open gedurende 365 dagen, hierdoor kunt u dus op iedere gewenste dag ongeacht het tijdstip een prachtige design booglamp online kopen. Wij bieden wij u een ruim en uitzonderlijk assortiment booglampen aan. 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Bent u niet tevreden over uw booglamp dan kunt u binnen 14 dagen uw geld terug krijgen. Wij hopen uw belangstelling te hebben getrokken voor een prachtige booglamp. Twijfelt u nog of heeft u nog een vraag? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij staan u graag te woord!

Booglampen zijn op dit moment zeer populair op Vloerlampen shop vindt u zeer mooi en betaalbare booglampen. Zoekt u booglampen small, booglampen xl of xxl, dan bent u op deze shop op de goede plaats. Een booglamp staat in elk interieur mooi en is ideaal voor boven uw salontafel of om bij te lezen. Een booglamp is een type vloerlamp die in een boog loopt waardoor de lichtbron op afstand van de poot zit. Wij bieden zowel booglampen in het chroom, wit, zwart of oranje aan. De chromen booglampen zijn modern en de oranje booglampen hebben een retro look en feel.

Booglampen online
Ben jij op zoek naar mooie booglampen die jij online kunt bestellen dan ben je in deze categorie op de goede plek. Wij bieden een mooie collectie booglampen aan. Zo vind je small booglampen, xl booglampen een xxl booglampen. De lampen zijn in verschillende kleuren, zoals wit, oranje rvs en in verschillende materialen. Zoek jij de perfecte booglamp voor bij jou interieur, aan je tafel dan kan je hier lekker shoppen.

Booglampen zijn op dit moment zeer populair en Fooss biedt daarom een groot assortiment van mooie en betaalbare booglampen aan. Je vindt zowel booglampen small, booglampen xl en booglampen xxl, waardoor er altijd één bij zit die mooi in uw design past. Zowel bij uw eetkamerstoelen als bij uw salontafel. Bent u op zoek naar een staande booglamp chroom of een eettafel booglamp, dan kunt u op hier lekker shoppen. Door de toename van de populariteit zijn er veel varianten leverbaar: zowel retro en flos arco booglampen design, klassieke met een stoffen kap als design booglampen met een marmeren voet. Als u voldoende licht wilt van een lamp die weinig ruimte in beslag neemt en niet in de weg staat is een booglamp ideaal. Heeft u vragen over één van de Booglampen? Stuur een e-mail met vragen over de booglamp naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie Booglamp gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de booglamp van uw dromen en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd. Wij hanteren hierbij een uniek bezorgsysteem voor booglampen die de booglamp snel bij u thuis aflevert.