Toont alle 4 resultaten

Online zitzakken bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze zitzakken? Stuur een e-mail met vragen over onze zitzakken naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie zitzak gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de zitzak die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Zitzakken – Zitzakken zijn flexibele meubelstukken. De vulling van deze zakken zorgen ervoor dat de zak zich voegt aan het lichaam dat erop zit. Hierdoor worden ze als comfortabel beschouwen. De zitzak is ontworpen door de Italianen Piero Gatti, Cesare Paolini en Franco Teodore en kreeg de naam Sacco. Sindsdien is dit meubelstuk een grote hit. Naast heerlijke design- en loungestoelen zijn de zitzakken bij Fooss een stijlvol attribuut voor uw interieur.

Fooss heeft een breed assortiment aan zitzakken. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en verkijgbaar in diverse kleuren, maten en vormen. Hier vind u dé zitzak die u zoekt van het bekende type TERAPY.

TERAPY zitzakken

De TERAPY zitzakken zijn dé comfortabele en ergonomische meubelstukken binnen Nederland. TERAPY is erg bekend in Nederland en heeft vele voordelen vergeleken met een normale zitzak. De TERAPY zitzak vormt zich volledig naar uw lichaam en zit hierdoor veel lekkerder maar is vooral gezonder. Tevens zijn ze multi-inzetbaar: of je er nou op wilt slapen, lekker in wilt wegzakken of hem als stoel wilt gebruiken, in de TERAPY zitzakken bij Fooss zit je altijd goed. Naast de zitzakken vind u in deze rubriek ook extra hoezen in alle kleuren en extra vulling.

TERAPY zitzakmodellen

De maxi-TERAPY verlicht de druk op uw wervelkolom waardoor het de perfecte ondersteuning biedt. Ook kunnen ze bij mooi weer eventueel buiten gebruikt worden.

De mini-TERAPY zit voor zowel volwassen als kinderen goed. De rug en schouders worden goed ondersteund. Door de zachte vulling en rekbare hoes vormt deze zitzak zich volledig naar uw lichaam.

De u-TERAPY kan gebruikt worden voor extra steun en comfort. In combinatie met de maxi-editie kunt vormen deze kussens een zeer praktische arm en rugleuningen.

De tube-TERAPY maakt u in staat om van de maxi-editie een twee- of driepersoons bank te maken.

De zitzak kunt u prima in de slaapkamer of woonkamer plaatsen. Lekker voor de tv of als leesstoel dichtbij een mooie vloerlamp. Het is een comfortabel meubelstuk voor de gehele familie.

Naast TERAPY zitzakken bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, verlichting, kasten, vloerkleden en tapijten, woon accessoires en tuin- en terras meubilair.