Toont alle 33 resultaten

Online woon accessoires bestellen bij Fooss

Er is bijna geen plek in ons land waar zo’n uitgebreid en uniek assortiment online woon accessoires te vinden is. Fooss heeft een groeiend aanbod in deze categorie. En dat is te merken aan de diversiteit die wordt aangehouden. Ondertussen kunnen we diverse pagina’s vullen met online woon accessoires waar wij dagelijks gelukkig van worden. En wij weten zeker dat u net zo veel kunt genieten van deze producten als wij dat kunnen.

Accessoires – Met de accessoires van Fooss kunt u uw woninginrichting een finishing touch geven. Deze rubriek biedt u interieur decoratie van hoge kwaliteit waarmee u de puntjes op de i’s kunt zetten van uw interieur. De rubriek accessoires is ingedeeld in de categorieën losse onderdelen en poefen. Bij Fooss vindt u de woonaccessoires die uw woning stijlvol zullen decoreren.

Losse onderdelen woon accessoires

Naast de accessoires zijn er ook voldoende losse onderdelen te vinden bij Fooss. Of u nou op zoek bent naar mooie design tafelpoten, tafelonderstellen of prachtige tafelbladen. Onze losse onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit.

Maar als u woon accessoires wilt bestellen waar u bezoek echt mee omver kunt blazen, dan ben u bij ons op de juiste plek aangekomen. Van flessenrekken van chroom tot krukken of andere prachtige producten.

Elke dag zijn wij bezig met het zoeken naar producten waar wij en u een glimlach van kunnen krijgen. Een speelse fruitschaal op tafel, een flessenrek voor aan de muur of grond en van alles om uw woning mee te versterken.

Dat u nu in uw eigen omgeving door een breed aanbod prachtige woon accessoires kunt browsen, stelt u in staat om op uw eigen gemak de meubels samen te stellen. Vergeet dan ook niet de rest van ons aanbod te browsen voordat u uw bestelling bij ons plaatst.

Poefen

Een poef is een beklede zitmeubel zonder rugleuning. Een poef mag niet ontbreken aan een interieur. Het is het boegbeeld van relaxen en fleurt een woning altijd stijlvol op. Plaats de poef bij een comfortabele designstoel of loungestoel of gebruik het als een extra bijzettafel.

En dat zo’n poef voor veel comfort kan zorgen zal u niet onbekend zijn. Bij een van uw stoelen kan een goede poef het zitcomfort aanzienlijk verhogen. Tevens heeft het net het voordeel vanuit een visuele optiek om een woonkamer mee te verbeteren.

Vergeet ten slotte niet onze schilderen en sculpturen te bekijken. Van een kleine RODYN in eigentijds rood tot een enorm beeld van glasvezel van GROOM. Ook SWEETY en DIVE horen bij deze selectie waar wij ontzettend trots op zijn.

Naast woon accessoires bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, verlichting, kasten, vloerkleden en tapijten, tuin- en terras meubilair en zitzakken. Fooss heeft kortom een enorm aanbod waar klanten al jaren terugkomen.

Heeft u vragen over een van onze accessoires? Stuur een e-mail met vragen over onze accessoires naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie accessoire gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het accessoire die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.