Dé online Verlichting store voor uw design verlichting & lampen

Verlichting online

Bent u op zoek naar mooie design verlichting, vloerlampen, booglampen, hanglampen of andere soorten design verlichting dan vindt u op onze webshop een groot aanbod. Een mooie lamp geeft veel sfeer in uw interieur en maakt het leefcomfort beter. Zo kan je een booglamp mooi bij een salontafel zetten of in een wachtruimte en kan een design hanglamp een mooi lichteffect maken. Wij verkopen verlichting online voor een mooie prijs. Kijk rustig rond in onze shop om mooie lampen te vinden.

Lamp & Verlichting Assortiment

Hoe ziet het assortiment van onze verlichtingsstore eruit? Wij hebben links boven alle categorieen staan van lampen die wij aanbieden. Waneer u opzoek bent naar hanglampen, dan hebben wij daar een ruim assoritment in. Wanneer u niet weet wat u moet kiezen. In de collectie lampen vindt u zowel lampen met aan en uitschakelaars als met dimmers. Wij selecteren al onze producten zorgvuldig zodat zij van hoogwaardige kwaliteit zijn en lang meegaan. Wanneer u een mooie lamp wilt kopen dan zit er altijd iets moois tussen. Voor de juiste verlichting neemt u een kijkje in onze webshop.

Verlichting store service

Als u hulp nodig heeft bij de keuze van uw product dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 070-7640720 of ons mailen met behulp van onze contact formulier. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste lamp. Ook bieden wij onze klanten merk garantie aan en hebben een niet goed geld terug regel.Verzending is boven de 150 euro geheel gratis