Toont alle 30 resultaten

Online lampen & verlichting bestellen bij Fooss

Bij ons vindt u meer dan 350+ lampen. Hierbij bieden wij verschillende verlichting mogelijkheden zoals: hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen, booglampen, wandlampen, lichtstrips en nog veel meer. Met een geselecteerd assortiment van 350+ verlichtingsbronnen vind je altijd wel een lamp die binnen uw interieur past.

Heeft u een mooie lamp gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de lamp die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

De online collectie verlichting geeft een ruime keuze uit lampen die bij ieder interieur passen. De lampen in deze rubriek zijn alleen vervaardigd uit duurzaam materiaal en vinden de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit. Verlichting is erg belangrijk voor een woning en de mens. Dit begrijpen wij bij Fooss. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan ons brede assortiment aan een divers aantal lampen. Met de verlichting van Fooss zullen al uw meubelstukken de mooie belichting krijgen die ze verdienen.

Woonkamer verlichting en allerlei andere soorten verlichting zijn allemaal verkrijgbaar in deze rubriek van Fooss. Elke soort lamp heeft zijn eigen functionaliteit en vormgeving waardoor iedereen dé lamp zal vinden die zij zoeken voor de inrichting van een woonkamer of voor de nodige slaapkamerverlichting. Kortom: verlichting kopen doet u bij de online shop van Fooss. Wilt u bijvoorbeeld ruimte besparen maar wel mooi licht in huis krijgen. Dan zijn staande lampen een goede oplossing. De booglamp is een exclusieve lamp die amper ruimte in beslag neemt maar wel de gehele kamer een stuk helder maakt zodat iedereen het interieur goed kan zien als het buiten donker begint te worden. Daarnaast is het ontwerp erg mooi en zijn ze makkelijk te plaatsen. Vloerlampen zijn tevens ook ruimtebesparend en kunnen makkelijk achter een design stoel stoel of bank of in het hoekje van een kamer geplaatst worden. Bent u meer op zoek naar iets dat opgehangen kan worden, dan zijn hanglampen iets voor u. Deze worden aan het plafond of aan de muur opgehangen om op die manier een bepaald gedeelte van een ruimte te accentueren. Boven tafels en in gangen/overlopen worden vaak de hanglamp gebruikt. U vindt bij Fooss verlichting in alle smaken, of u nou op zoek bent naar klassieke-, moderne- of design lampen.

Verlichting

Wilt u uw interieur verrijken met stijlvolle verlichting? Dan is de kans groot dat u in ons brede assortiment de verlichting vindt die u zoekt. De diverse soorten design lampen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen uw woninginrichting stijlvol verlichten. De lampen in ons assortiment zijn te vinden in allerlei soorten, kleuren, maten en merken.

Booglamp

Een booglamp is een lamp waarin een elektrische stroom een zeer hete boog van licht veroorzaakt, ook wel vlamboog genoemd. De booglamp is momenteel erg populair dankzij de mooie retro look dat in een moderne jas is gestoken. De booglamp is erg geschikt als u veel licht wilt hebben op een plek zonder dat de lamp in de weg staat. De booglamp komt in verschillende kleuren, maten en vormen.

Hanglamp

Een Hanglamp is ideaal voor het sfeervol verlichten van een woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Onze hanglampen komen in verschillende kleuren, maten en vormen en zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand materiaal.

Tafellampen

Door een tafellamp te gebruiken kunt u een zachte en sfeervolle verlichting creëren. U kunt een tafellamp op een eetkamertafel zetten om zo een extra sfeer te scheppen. Daarnaast kunt u de tafellamp prima op een nachtkasje of bureau plaatsen voor extra verlichting.

Vloerlampen

De vloerlamp creëert extra licht in grote ruimtes. Deze soort lampen staan op de grond waardoor ze geen muurbevestiging nodig hebben. De lamp kan voor extra verlichting geplaatst worden naast een leesstoel, een werkplek of gewoon in de woonkamer.

Naast verlichting & lampen bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, kasten, vloerbedekking & tapijten, woon accessoires, tuin- en terras meubilair en zitzakken.