Parasols

Helaas hebben wij nog geen producten in deze categorie

Parasols

Heeft u vragen over een van onze parasols? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Heeft u een mooie parasol accessoire gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de parasol die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Parasols zijn naast een mooi tuin & terras accessoire ook een belangrijk onderdeel in uw buitenhuiskamer. Het biedt u namelijk nodige bescherming tegen de sterke UV stralen van de zon. Teveel zon is namelijk niet goed voor de huid met de vele nare gevolgen van dien. Fooss biedt een online collectie parasols met een ruime keuze in design, kleuren en maten.

Een doorsnee parasol bestaat uit een stok of paal met baleinen waar een doek om gespannen is. Deze constructie heeft veel weg van het kleine boertje de paraplu. Een parasol wordt in de tuin gebruikt en is veel te vinden op terrasjes, strandpaviljoentjes en het strand. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een tuinset te overschaduwen.

1000 jaar voor Christus werd de parasol in Egypte gebruikt om de farao’s te beschermen tegen de zon. Pas in 1600 werden ze in de westerse beschaving gebruikt en voornamelijk de welgestelden. In die tijd was een bleke huid namelijk een teken van welzijn.

Mooie parasols vindt u makkelijk en snel bij de online collectie van Fooss.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring