Tuin & Terras

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Online tuin & terras artikelen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze tuin & terras artikelen? Stuur dan gerust een email.

Heeft u een mooie tuin & terras artikel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het tuin & terras artikel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Tuin & terras – Naast de inrichting in het huis is de inrichting buiten het huis in de tuin of op het terras erg belangrijk. Zodra de zon begint te schijnen is het heerlijk om zo veel mogelijk tijd buiten te kunnen spenderen. Je tuin & terras maak je extra gezellig met de producten van Fooss. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze producten breng je het comfort van de huiskamer naar buiten.

Loungesets voor tuin & terras

Een gezellig loungeset in de tuin of op het terras creëert een comfortabele buitenhuiskamer waar heerlijk van het mooie weer genoten kan worden. Loungesets zijn vervaardigd uit weerbestendig materiaal waardoor u deze gewoon in de tuin of op het terras kunt laten staan als het weer slechter begint te worden. Fooss biedt een breed assortiment aan loungesets in verschillende kleuren, maten en materialen. Al gaat uw voorkeur nou uit naar steigerhout of wicker, bij Fooss vindt uw precies wat u zoekt.

Wilt u liever uw eigen loungeset samenstellen? Dan kunt u kiezen uit een van onze losse loungebanken, stoelen en ligbedden en tafels. Op deze manier kunt u uw keuze op uw eigen smaak en interieur aanpassen.

Tevens vindt u in deze rubriek losse kussens voor uw loungeset en prachtige accessoires zoals plantenbakken, opbergboxen en losse lounge elementen die de comfort van uw buitenhuiskamer zullen versterken waardoor u heerlijk van het mooie weer kunt genieten.

Naast tuin- en terras meubilair bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, verlichting, kasten, vloerkleden en tapijten, woon accessoires en zitzakken.