Salontafels Bijzettafels

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Online salontafels & bijzettafels bestellen bij Fooss

Bij Fooss kunt u terecht voor een compacte maar doeltreffende verzameling van de mooiste salon- en bijzettafels. U kunt bij ons al online salontafels en bijzettafels kopen vanaf € 90,-. Het is geen verrassing dat u bij ons vooral eigentijdse meubels kunt vinden. Deze categorie hoort namelijk, als het aan Fooss ligt, gevuld te zijn met salontafels die in vrijwel ieder huis kunnen passen.

Salontafels waren vroeger al een pronkstuk in het Nederlandse interieur. Naast dat de salontafel een prominente plek in een woonkamer in neemt, vormt het ook een visitekaartje waar aan gasten worden ontvangen. De keuze van dit meubelstuk is dan ook niet een makkelijke. Met de salontafel brengt u uw woningstijl over aan derden binnen uw omgeving. Bij Fooss kunt u uit een stijlvolle collectie salontafels kiezen om precies te vinden wat u zoekt.

Bijzettafels zijn meubelstukken die gebruikt worden om u te bedienen. Een goede bijzettafel kan aanvoelen alsof er een onzichtbare butler door de kamer zweeft. Ze organiseren de ruimte om u heen zodat u een overzichtelijker interieur kunt hebben. Met een bijzettafel naast een loungestoel hoeft u niet meer op te staan om uw glas van de salontafel te pakken. Met een bijzettafel is deze gewoon binnen handbereik en kunt u met de minste inspanning uw dorst lessen. Tevens kunt u een bijzettafel plaatsen in uw leeshoek om een plek te creëren waar u uw boek op kunt plaatsen of rusten. In combinatie van een stijlvolle vloerlamp kunt u zich helemaal verdiepen in het verhaal van uw boek. De kans is groot dat u ondertussen allang doorheeft hoeveel tijd wij stoppen in het vinden van de meest unieke tafels. Tussen ons assortiment salon- en bijzettafels zit dan ook zeker een exemplaar waar u gelukkig van zal worden.

Soorten salontafels en bijzettafels

De salontafel en bijzettafel is een meubelstuk dat vroeger erg belangrijk was en veel gebruikt werd. Ondertussen zijn beide meubelstukken in hun terugkeer naar het hedendaagse interieur waardoor ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, vormen, kleuren en maten. Toen in ons land de salontafel een vast onderdeel van het meubilair begon te worden, kon niemand er meer zonder. Tegenwoordig is een huis niet compleet zonder een hippe koffietafel, bijzettafel of salontafel. En wij weten wel zeker dat dit de meubels zijn waar u uw woonkamer die extra duw vooruit kunt geven. Een korte blik op ons aanbod zal u zonder twijfel verliefd maken op een van de modellen. Van de HORTA salontafel van Walnoot tot de Verso Kubus tafel. We hebben een aanbod waar je graag u tegen zegt. Alle artikelen bestaan uit kwalitatief duurzaam materiaal. Bent u opzoek naar een rode, zwarte, kunststoffen of metalen salon- of bijzettafel? Dan bent u bij Fooss op het juiste adres. Heeft u vragen over een van onze salontafels & bijzettafels? Stuur een e-mail met vragen over onze salontafels & bijzettafels naar info@fooss.nl. Heeft u een mooie salontafel of bijzettafel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de salontafel of bijzettafel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring