Toont alle 23 resultaten

Online Tafelonderstellen bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze tafelonderstellen? Stuur een e-mail met vragen over onze tafelonderstellen naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooi tafelonderstel gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het tafelonderstel die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Zoek jij een mooi tafelonderstel voor bij je thuis of voor op kantoor dan ben je in deze categorie op de goede plaats. Wij leveren een groot assortiment tafelonderstellen online in verschillende kleuren en verschillende materialen. Zo vind je tafelpoten en tafelonderstellen op wielen. De onderstellen op wielen zijn ideaal voor in zakelijke omgeving of op kantoor omdat deze makkelijk te verijden zijn. Tevens zijn de tafelpoten makkelijk op te bergen en goed te transporteren. Als onze onderstellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en materialen. Ben jij op zoek voor mooie vergaderstoelen voor bij je tafel bekijk dan onze stoelen hier.

Heb jij een vraag over een van de onderstellen dan kun je altijd contact opnemen via info@fooss.nl. Al onze tafelonderstel worden snel en persoonlijk thuisbezorgd.