Toont alle 38 resultaten

Online krukken bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze Krukken? Stuur een e-mail met vragen over onze krukken naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie kruk gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de kruk die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Krukken zijn ideaal voor het creëren van een zitplaats wat weinig ruimte in beslag neemt. De kruk is in principe het kleinere broertje van de barkruk maar kent veel meer verschillende vormen en designs. De kruk is daarnaast ook een stuk kleiner waardoor het nog minder ruimte in beslag neemt. De kruk kan geplaatst worden in iedere kamer van een woning of werkplek omdat het voor talloze doeleinden inzetbaar is.

Sommige krukken zijn voorzien van een deksel waardoor ze tevens als kleine opslagplek gebruikt kunnen worden. Andere krukken hebben een gasveer wat het mogelijk maakt om de kruk in hoogte te verstellen.

Kruk kopen

Bij Fooss heeft u keuze tussen een divers aantal krukken in verscheidene vormen, maten en mooie kleuren. De krukken zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand materiaal wat u in staat stelt om een lange tijd van dit unieke meubelstuk te genieten. Online een kruk bestellen vanuit de online collectie gaat gemakkelijk en snel bij Fooss.