Kasten & TV meubels

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Online kasten bestellen bij Fooss

Kasten waar je op kunt bouwen (en van genieten). Zoekt u een mooie kast die genoeg functionaliteit biedt maar wel stijlvol is. Dan is Fooss.nl de webshop op het gebied van high design meubels die dat kunt leveren, waar u naar op zoek bent. Onze collectie aan kasten voorziet in vrijwel alle behoeften die u in een kast zoekt. Onze kasten zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal en zijn te verkrijgen in allerlei soorten, kleuren, maten en vormen. Doordat oog voor detail door ons bloed stroomt, komt u kasten tegen die u nergens anders tegen zult komen. En als u een van onze modellen elders goedkoper ziet, matchen wij de laagste prijs. Het is niet zomaar dat velen Fooss zien als het eindadres voor alles wat met design meubels te maken heeft. Fooss heeft het.

Kast kopen bij Fooss

De kasten die wij aanbieden zullen een mooie toevoeging vormen aan uw huidige wooninrichting en algehele interieur. Ze zijn dan ook gemaakt met stijl en functionaliteit in het achterhoofd. Een kast is namelijk erg bepalend voor het uiterlijk van een woonkamer, slaapkamer, tuin of terras. Onze opbergkasten, die zijn vervaardigd uit wicker, zijn zeer duurzame waardoor u lang van dit meubelstuk kunt genieten. Kwaliteit zit bij ieder meubel in ons achterhoofd. U kunt bij ons geen kasten kopen zoals u dat bij IKEA kan. Kasten uit het assortiment van Fooss zijn van topkwaliteit. Dat wil zeggen dat u kunt rekenen op bouwkwaliteit welke jaren mee zal gaan. Omdat we ons aanbod steeds uitbreiden kan het zo zijn dat we een week later wel dat ene model waar u gelukkig van wordt op voorraad hebben. Om echt goede kasten te kunnen kopen, is geduld nodig. Maar bij Fooss kan alles net een stapje sneller. En wij weten vrijwel zeker dat wanneer u ons complete aanbod kasten bekijkt, u snel de kast zal hebben gevonden waar u van kunt genieten.

Ladekasten

Ladekasten zijn meubelstukken die praktische ruimte scheppen om bepaalde dingen in op te bergen. Vooral de woon- en slaapkamer is een ideale plaats voor een ladekast. Helemaal als deze gecombineerd kan worden met een van onze andere kasten.

Wicker kasten

Wicker is een vezel dat is gemaakt van kunststof waarvan meubels gemaakt worden. Wicker lijkt veel op zijn natuurlijke broertje rotan wat afkomstig is van de rotanplant. Wicker is echter veel minder gevoelig voor weersinvloeden. Dit maakt het uiterst geschikt voor tuimeubilair. Daarom bieden wij naast opbergkasten ook tuinmeubels die gemaakt zijn van wicker. Naast kasten bieden wij ook stoelen & krukken, tafels & bureaus, verlichting, vloerbedekking & tapijten, woon accessoires, tuin- en terras meubilair en zitzakken.

Het vinden van de perfecte kast

Het zoeken van de perfecte kast kan een lijdensweg op zich zijn. Zo kan je tientallen meubelzaken afgaan zonder enig resultaat te vinden. Maar bij Fooss hoeft deze zoektocht niet langer te duren dan nodig. Wij hebben namelijk een breed aanbod kasten waar gegarandeerd het model tussenzit waar u gebruik van kunt maken. Een van de voordelen van ons brede aanbod is dat u diverse stijlen kunt bekijken bij een van de meest service vriendelijke design meubel webshops van het land. Vanaf € 75,- bezorgen wij alle bestellingen gratis via onze eigen leveranciersdienst. Heeft u vragen over een van onze kasten? Stuur een e-mail met vragen over onze kasten naar info@fooss.nl. Of heeft u een mooie kast gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de kast die u zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring