Designstoelen shop - grootste aanbod in design stoelen

Design fauteuils & Lounge stoelen

Check hieronder een kleine greep uit onze online design stoelen collectie!

Design stoelen

Wij helpen graag met het creëren van extra sfeer in de huiskamer. Maar iedere inrichting is anders, en ook de smaak verschilt per persoon. Wij willen je graag helpen bij de zoektocht naar een geschikte designstoel. Deze zijn vaak opvallend qua ontwerp maar ook qua kleuren zijn het echte eye catchers. Door een ruim assortiment aan te bieden met een hoop verschillende soorten stoelen hopen wij dat je makkelijk kan vinden wat je zoekt. Om het zoeken makkelijker en sneller te maken hebben wij enkele categorieën aangemaakt. Dit zijn barkrukken, bureaustoelen, eetkamerstoelen, lounge stoelen en zitzakken. Ook beschikken wij over een design stoelen outlet. Hier vind je bijvoorbeeld een design stoel met een tijdelijke lage prijs. De kwaliteit van de producten welke je hier tegenkomt is hoog. Er zit op iedere stoel minimaal één jaar fabrieksgarantie. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling en dragen er zorg voor dat het vanaf het moment van bestellen tot aan de levering goed verloopt. Wanneer je een bestelling plaatst van meer dan 150 euro nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Mocht je vragen hebben over een bepaald type designstoel dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn wij iedere werkdag van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Mochten wij je niet te woord kunnen staan dan kunt u een e-mail sturen, deze nemen wij zo spoedig mogelijk in behandeling. Ook wanneer je advies wilt over bepaalde producten kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Het grootste assortiment designstoelen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie collectie designstoelen welke goed in het interieur van je slaapkamer, woonkamer en/of keuken passen dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor kantoorinrichting of inrichting van de wachtkamer zit je hier goed. In onze shop vind je een zeer ruim assortiment designstoelen. Deze is opgedeeld in categorieën om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. De categorieën zijn: barkrukken, bureaustoelen, eetkamerstoelen, krukken, lounge stoelen, tuinstoelen en zitzakken. Smaken verschillen en niet iedereen vindt hetzelfde mooi. Toch willen wij zoveel mogelijk mensen blij maken met een product naar hun smaak. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij per categorie veel verschillende soorten stoelen, vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunnen de vorm en de kleur overeenkomen met hetgeen u zoekt. Wij beschikken over een showroom in Naarden waar je sommige producten kunt bekijken. Omdat ons assortiment erg groot is hebben wij niet alle producten in de showroom. Voornamelijk de meest populaire producten zal je hier tegenkomen. Mocht je langs willen komen laat het dan even weten, vermeld ook voor welk product je specifiek langs komt. Zo proberen wij teleurstelling te voorkomen wanneer het specifieke product niet in onze showroom aanwezig is.

Barkrukken geschiedenis

Barkrukken worden vaak gezien als horeca meubilair. Tegenwoordig zie je ze echter ook steeds vaker bij mensen thuis of op het kantoor. De barkruk is, zoals de naam al zegt, ontworpen als stoel voor aan de bar. Dankzij het hoge zitvlak, smalle formaat en de voetsteun is deze ideaal voor het gebruik als zitgelegenheid aan de bar. In de loop der jaren veranderde de setting waarin de kruk zich bevond. Naast horecagelegenheden kwam je ze steeds vaker tegen in creatieve ruimtes en bij mensen thuis of op kantoor.

Kwaliteit designstoel

Wij weten dat mensen graag het beste product krijgen voor het minste geld. Wij bieden producten aan van hoogwaardige kwaliteit en dit tegen de laagste prijs. Goedkoper zal je ze niet tegenkomen. Onze stoelen worden altijd uitvoerig getest. Dit in het belang van de klant, zodat deze niet teleurgesteld raakt en geen problemen ondervindt. Op ieder product zit tenminste één jaar fabrieksgarantie. Naast dat de producten een zeer hoge kwaliteit hebben beschikken wij ook over een zeer snelle service. De klant is voor ons erg belangrijk. Zij zijn tenslotte de reden van ons bestaan. De bestellingen worden binnen 5 werkdagen geleverd en is, wanneer de bestelling meer dan 75 euro is, geheel gratis. Mocht je problemen ervaren of vragen of opmerkingen hebben dan kan je ten alle tijden contact met ons opnemen. Een blije klant is erg belangrijk, graag hebben wij dat de klant haar mening deelt zodat ook toekomstige klanten ervaringen kunnen lezen. Graag ontvangen wij daarom een review van het bestelde product. Naast onze laagste prijzen hebben wij nog een speciale selectie opgesteld. Hier kan je genieten van actie prijzen. Deze categorie heet de design stoelen outlet. Hier vind je van elke categorie een aantal producten welke extreem scherp zijn geprijsd. Het assortiment van onze outlet verandert voortdurend. Het is daarom belangrijk om snel te reageren wanneer er een product naar jouw smaak bij staat. Het kan zomaar zijn dat hij de volgende dag niet meer diezelfde lage prijs heeft. Mocht je ideeën hebben voor onze outlet laat dit dan weten, wij houden graag rekening met de wensen van de klant. Contact Mocht je bij het zien van deze pagina vragen hebben over het assortiment, een product of een andere vraag dan helpen wij graag met het beantwoorden hiervan. Ook wanneer u op- en/of aanmerkingen heeft dan vernemen wij deze graag van je. Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat de klant belangrijk vindt en wat er verbeterd kan worden om onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken. Je kunt ons een email sturen via info@fooss.nl. Deze zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden.