Dé online barkrukken specialist! Barkruk kopen doe je bij Barkrukkenonline

Barkrukken Online

Wij bieden een groot assortiment aan. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe barkruk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben krukken in alle soorten, maten en kleuren. Van doorsnee krukken tot design barkrukken. Deze zijn geschikt voor in de horeca maar ook bij u thuis in de woonkamer of woonkeuken zullen deze niet misstaan. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de mooiste producten uit ons assortiment online gezet. Iedere aankoop wordt bij u thuis bezorgd. Wanneer uw bestelling meer bedraagt dan 150 euro dan wordt deze geheel gratis bezorgd. outlet In onze outlet vindt u goede producten voor een zeer kleine prijs. Hier bent u op de juiste plaats wanneer u op zoek bent naar goedkope barkrukken. Het assortiment van de outlet staat niet vast, het kan zijn dat het product dat u wilt de volgende dag niet meer in de outlet staat. Twijfel daarom niet te lang over uw aankoop. Op de outlet barkrukken zit dezelfde garantie als op de overige producten. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Barkrukken kopen

Bestellen via ons webwinkel is makkelijk en veilig. Iedereen heeft zijn eigen smaak, daarom bieden wij verschillende designs online aan. Voor iedereen is hier wel een geschikte barkruk te vinden. Zo heb je de verstelbare kruk of één met een gasveer erin. Er zijn meer eisen waar onze producten aan moeten voldoen. Waar je vroeger alleen krukken in een horeca inrichting tegenkwam, zie je ze nu ook in kantoren en woonhuizen terug. Er zijn een hoop mensen die een open keuken hebben, welke afgescheiden wordt door een bar. Op deze manier kunt u gasten verwelkomen en gesprekken aangaan terwijl u aan het koken bent. Deze keukenstoelen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Design barkrukken Tegenwoordig is de witte design kruk erg populair en vindt veel aftrek in onze webshop. Witte design krukken hebben een strakke en schone uitstraling. Het is licht en brengt rust wat wel zo prettig is op kantoor of thuis. Ook bieden wij de houten kruk aan. Deze barstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en staat perfect aan uw bar. Naast houten en witte stoelen bieden nog vele andere designs aan. Mocht u vastlopen bij het maken van uw keuze dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Barkruk outlet Een barkruk hoeft niet per definitie duur te zijn. Barkrukkenonline biedt een outlet, waarbij de nadruk ligt op een zeer voordelige prijs. Je krijgt de zelfde kwaliteit alleen voor een nog voordeligere prijs. De producten die daar worden aangeboden zijn vaak met een beperkte voorraad. Kijk altijd even of daar ook een design barkruk tussen staat. Wanneer je niet 100% zeker weet of er voldoende barkrukken voorradig zijn in de outlet contact ons dan even. Hier kunnen wij u direct antwoord op geven. Service Barkrukken online heeft als uitgangspunt dat u centraal staat. Hierbij hoort bijpassende service. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag verder. Ook voor hulp bij het maken van de juiste keuze bent u bij ons aan het juiste adres.

Barkrukken geschiedenis

Barkrukken worden vaak gezien als horeca meubilair. Tegenwoordig zie je ze echter ook steeds vaker bij mensen thuis of op het kantoor. De barkruk is, zoals de naam al zegt, ontworpen als stoel voor aan de bar. Dankzij het hoge zitvlak, smalle formaat en de voetsteun is deze ideaal voor het gebruik als zitgelegenheid aan de bar. In de loop der jaren veranderde de setting waarin de kruk zich bevond. Naast horecagelegenheden kwam je ze steeds vaker tegen in creatieve ruimtes en bij mensen thuis of op kantoor.

Barkrukken anno nu

Door de specifieke eigenschappen van de bar kruk is deze populair en hip geworden bij de consument. Krukken nemen weinig ruimte in, schuiven gemakkelijk aan, bieden comfort en hebben een trendy en moderne uitstraling. Door deze verschuiving van horeca naar huiselijke omgeving en kantoren zijn er veel verschillende soorten barstoelen. Steeds vaker hebben mensen een woonkeuken, een open keuken met aan de rand een bar. Dankzij een mooie en goede barkruk kunt u gasten ontvangen en gezelschap houden terwijl u de maaltijd aan het bereiden bent.

Hoogte en afmetingen barkruk

Er bestaat geen standaard hoogte voor barkrukken. Meestal ligt de hoogte rond de 76 cm, er zijn echter ook verstelbare gasveer barkrukken en hoge barkrukken van ongeveer 91 cm. Een normale zitstoel heft een zithoogte van ongeveer 46 centimeter. Dus ook voor hogere tafels is een barstoel uitermate goed geschikt.

Al onze barkrukken worden bij u thuis afgeleverd. Wanneer u meerdere krukken besteld kunt u staffelkorting krijgen, dit houdt in dat u een speciale prijs krijgt bij een grotere bestelling. Wij bieden verschillende soorten barstoelen aan, zoals de houten barkrukken of de design barkrukken. Waar vroeger de caféstoelen bestonden uit poten en een zitting, ziet u ze tegenwoordig met arm- en rugleuningen, gasveer of met voetsteun. Wij hebben een uitgebreid assortiment maar mocht u nog iets missen dan horen wij het graag van u.